Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan me vaj ulliri, skuqni hudhrat dhe më pas kërpudhat. Shtoni pak lëng perimesh dhe i lini të ziejnë për 10 minuta.
Ndërkohë në një tigan tjetër skuqni gjalpin me një lugë gjelle vaj ulliri, shtoni qepën, më vonë orizin dhe verën e bardhë.
Kur ta pijë lëngun shtoni herë pas here lëng perimesh. Shtoni kërpudhat dhe i lini të ziejnë.
Pas 15 minutash shtoni djathin parmixhano. E trazoni sërish dhe më pas e hiqni nga zjarri.
Shërbejeni rizoton e ngrohtë duke i shtuar sipër sipas dëshirës, majdanoz të grirë imët.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment