Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Si fillim do të marinoni salmonin me kripë, piper dhe vaj ulliri. Për një shije më të mirë do e lini të qendrojë për 2 orë.
Më pas do e kaloni salmonin në skarë dhe do e lini për 5 minuta nga secila anë. Për të ruajtur lëngjet, salmoni duhet lyer me vaj.
Vendosni njëkohësisht në skarë asparagët dhe pomodorinit për pak minuta.
Në një tigan me shumë pak vaj do të skuqni spinaqin e larë mirë. Shtoni pak kripë.
Merrni një pjatë të pastër dhe shërbeni spinaqin. Sipër do të vendosni salmonin.
Ndërkohë anash vendosni pomodorinit dhe asparagët. Një gotë verë dhe pjata është gati për t'u shijuar!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment