1.Në një enë bashkoni miellin, kanellën, kripën, pluhurin pjekës dhe sodën.
2.Ndërkohë në një enë tjetër shtoi sheqerin kaf, sheqerin pluhur dhe vezët. 3.I rrihni mirë me një rrahës elektrik. Teksa i rrihni ngadalë i shtoni vajin vegjetal.
4.Shtoni pak e nga pak miellin që përgatitët më parë. E rrihni vazhdimisht, shtoni rrushin e thatë dhe karotat. Shtoni dhe tulin e ananasit. Vazhdoni ta përzieni derisa të krijohet një masë homogjene.
5.E shtroni në një tavë ku keni vendosur më parë një letër kuzhine. E fusni në furrë për 25 minuta, në temperaturë 180 gradë celsius. Keku është gati!
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment