Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në fillim do të zieni brokolin në një tenxhere me ujë dhe kripë.
Në një enë kombinoni vezët, panën dhe djathin e thërrmuar. Trazojini mirë. Shtoni kripë dhe piper.
Tani do të merrni copat e brokolit, të cilat nuk duhet të jenë shumë të vogla, kalojini tek buka e grirë, më pas tek masa me vezë dhe i vendosni në tavë.
Kështu veproni me të gjithë brokolin. Në fund i shtoni sipër gjalpin dhe pak djathë të grirë.
Futeni në furrë për 25 minuta në temperaturë 180 gradë. Ju bëftë mirë!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment