Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Nëse nuk i keni shumë qejf fasulet, kjo sallatë është një mënyrë e mençur për të marrë vlerat ushqyese nga ato!
Fasulet duhet të kenë zierë më parë (pa kripë). Në një tas kombinoni specat e prerë kubikë, fasulet dhe arrat. Fasulet duhet të jenë të kulluara mirë.
Shtoni arrat, majdanozin dhe koprën e grirë imët. I përzieni mirë.
Ndërkohë në një enë tjetër përgatisni salcën e marinimit. Bashkoni lëngun e limonit, kripën dhe piperin. Shtoni uthullën dhe vajin e ullirit.
Tani ia shtoni sipër sallatës me fasule dhe trazojeni mirë. Sallata është gati!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment