Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Pasi i keni larë mirë, prisni imët preshin dhe lakrën. Sasinë e vendosni vetë. E lini në një tas. 1 portokall e prisni në feta të holla dhe ia shtoni sallatës. Për salcën duhet të kombinoni në një tas, lëngun e portokallit, lëkurën e grirë imët të tij, vaj ulliri, pak lëng limoni, kripë dhe piper. Trazojeni mirë dhe ia shtoni lakrës. Në fund shtoni ullinjtë. Sallata është gati. Ju bëftë mirë! Sallatë me lakër të bardhë dhe portokall
Ingredientët
Udhëzimet
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment