Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Vendosni qepën në një tigan të madh me patate, hudhër dh lëng pule.
Vërini të zihen deri sa patatja të zbutet.
Shtoni më tej bizelet dhe lërini të zihen deri sa të zbuten pak.
Përzjeni menexhikun dhe limonin dhe hidhini në një blender.
Pastaj përzijini me dhallë dhe kripë e piper sipas dëshirës.
Kjo supë mund të sherbehet edhe e ftohtë edhe e ngrohtë.
Për ta shërbyer supën të ftohtë mjafton ta lini të ftohet.
Për ta shërbyer të nxehtë, kthejeni supën në tiganin e pastruar dhe vlojeni sërish.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment