Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 200 gradë C.
Vendosni kërpudhat dhe domatet në një tavë në furrë.
Ndani hudhrën midis tyre dhe rreshkisni pak vaj dhe disa erëza, pastaj piqini për 10 minuta.
Ndërkohë, vendosni spinaqin në një tenxhere të ziejë.
Shtrydhni ujin e tepërt, pastaj shtoni spinaqin në tavë.
Bëni pak hapësirë mes perimeve dhe hidhni vezët të piqen.
Kthejeni tavën në furrë dhe gatuajini për 8-10 minuta ose derisa veza të jetë gatuar sipas dëshirës tuaj.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment