Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Prisni qepën, karrotën, selinonë dhe hudhrën në një përpunues ushqimi.
Në një tenxhere të madhe shkrini gjalpin.
Shtoni perimet e copëtuara dhe lerini në ngrohje të ulët deri sa të zbuten, rreth 5 minuta.
Shtoni miell, kripë dhe piper në tenxhere dhe përzijini mirë.
Shtoni supën e pulës, qumësht dhe patate dhe vendosni në nxehtësi të lartë derisa të vlojnë pastaj mbulojini dhe gatuajini derisa patatet të jenë zbutur, rreth 10-15 minuta.
Shtoni brokolin, djathë parmixhano dhe përzijini mirë.
Rregullojeni për kripë e piper në shije dhe gatuajeni deri sa brokoli të gatuhet, rreth 5 minuta.
Shtoni djathin çedar dhe djathin amerikan,përzijini mirë dhe hiqini nga nxehtësia.
Duke përdorur një blender hidhini të gjithë përbërësit brenda deri sa të supa të bëhet kremoze.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment