Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në nxehtësi të lartë.
Lyejini pitet me vaj në të dyja anët dhe futeni të piqet për 1-2 minuta në secilën anë.
Gatuani salçiçet në skarë për 1 min në secilën anë.
Transferojini në një pjatë të madhe.
Shtoni qiqrat. piperin, qimnon, korianderin dhe vajin e mbetur në një tas.
Gatujini në furrë duke e nxitur herë pas here dhe shtoni salçiçet në tas.
Vendosni avokadon e copëtuar, lëng limoni dhe gjysmën e kosit në një blender.
Përhapni pitet në një tavë dhe në mënyrë të barabartë hidhni sipër përzierjen e avokados.
Shtoni sipër edhe fetat e avokados dhe pesto.
Shërbejeni menjëherë.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment