Kush do Pasta Carbonara?
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Sugjerojmë:
Përgatisni një tigan dhe vendoseni në ngrohje të mesme.
Hidhni së bashku 1 lugë gjelle vaj dhe limon në një tas të madh.
Shtoni mishin e pulës në vaj dhe marinojeni me kripë dhe piper.
Ndani mishin në kube të vegjël dhe vendoseni mbi fill metalik.
Hidhni farat e pishës në tigan mbi ngrohje mesatare duke i nxitur derisa të marrin ngjyrë të artë, 3- 4 minuta.
Lerini farat të ftohen.
Kombinojini farat e pishës me borzilok, majdanoz, hudhër, kripë dhe piper në një përpunues të ushqimit.
Procesojini për të bërë një pastë të trashë.
Shto avokado, lëng limoni dhe 3 lugë vaj dhevazhdoni procesin.
Grilloni mishin e pulës duke e kthyer shpesh, derisa të gatuhet 5 - 7 minuta.
Shërbejeni mishin e pulës me salcën pesto.
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
Në një tenxhere, shkrijmë gjalpin dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë miellin dhe e përziejmë për disa minuta derisa të marrë ngjyrë të lehtë kafe. Gradualisht shtojmë lëngun e perimeve dhe e përziejmë derisa të trashet....
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment