Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
1.Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare ngrohni vajin rreth 2 minuta, pastaj shtoni qepën, hudhrat dhe karrotat dhe hiqini për 5 minuta ose derisa perimet të zbuten.
2.Hidhni supën e pulës, rrisni nxehtësinë në të lartë dhe lereni të ziejë.
3.Shtoni bizelet, tortellini, dhe misrin dhe gatuajini për 12 minuta ose sipas udhëzimeve të paketës për tortellini.
4.Hiqni supën nga nxehtësia dhe shtoni spinaqin, duke e përzier.
5.Për ta shërbyer,hidhni supën me tortellini dhe sipër shtoni djathë parmixhano.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment