Fasule me sallatë jeshile dhe vaj ulliri, pjata e mrekullueshme që duhet të provoni sot!

2 lugë vaj ulliri
2 karafil hudhër
1 kg sallatë jeshile
Kripë
4 gota supë pule
1 kuti fasule cannellini
1 kuti djathë parmixhano
Piper i zi
6 lugë vaj ulliri

1.Nxehni 2 lugë vaj ulliri në një tenxhere mbi nxehtësinë mesatare.

2.Shtoni hudhër dhe gatuajeni rreth 15 sekonda.

3.Shtoni sallatën jeshile dhe gatuajeni rreth 2 minuta.

4.Shtoni një majë lugë kripë.

5.Shtoni supë pule, fasule dhe djathë parmixhano.

6.Mbulojeni dhe ziejni derisa fasulet të nxehen, rreth 5 minuta.Shtoni kripë dhe piper, për shije.

7.Shërbejeni me bukë dhe vaj ulliri sipër.

Lini një koment