Çokollatë e bardhë me bonbone dhe manaferra

Koha e përgatitjes: 10 min Koha e gatimit: 5 min

Ingredientët

  • 8 copa çokollatë të bardhë
  • 8 biskota të ëmbla
  • 8 copa të mëdha bonbone
  • 1/4 kuti me karamel - çokollatë e ngrohur
  • 1/2 filxhan manaferra

Udhëzimet

1

Ngrohni furrën.

2

Përgatsini një tigan me një letër pergamene dhe vendoseni mënjanë.

3

Pritini biskotat në gjysëm dhe vendosini në fletën e pjekjes.

4

Vendosni çokollaten siper dhe futeni të ngrohet rreth 30 sekonda, ose derisa çokollata fillon të shkrihet.

5

Mbuloni çokollatën e bardhë me bonbone.

6

Kthejeni tavën në furrë dhe lereni për 1-2 minuta, derisa bonbonet të jenë pjekur.

7

Hiqeni tiganin nga furra.

8

Shtoni manaferra dhe karamel në çdo copë bonbone.

9

Hidhni biskotat e mbetura sipër dhe sherbejini menjëherë.

Lini një koment