Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Gatujini linguinet sipa udhëzimeve të pakos, duke shtuar bizele gjatë 2 minutave të fundit të gatimit.
Rezervoni 1 gotë lëng makaronash dhe hiqini nga gatimi pastat dhe bizelet.
Ndërkohë, ngrohni vaj ulliri në tigan të madh të thellë në nxehtësi të lartë.
Marinoni mishin me kripë kosher dhe piper dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe të artë në të gjitha anët, 4 deri në 5 minuta.
Shtoni lëng limoni në tigan dhe gatuajeni.
Shtoni kremin e djathit dhe përzijeni derisa të shkrihet, pastaj hiqeni nga nxehtësia.
Hidhni tulin e limonit, djathin parmixhano, pastaj majdanozin.
Shtojeni përzierjen në makarona, duke shtuar edhe lëngun e rezervuar dhe shërbejeni menjëherë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment