Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Ngroheni skarën në nxehtësi mesatare.
2.Vendosni kërpudhat në një pjatë për pjekje dhe hidhini së bashku uthullën, vajin, kripën dhe piperin dhe përzijini.
3.Lyeni kërpudhat me përzierjen e uthullës dhe lereni të qëndrojë për 15 minuta.
4.Vendosni kërpudhat në raftet e skarës dhe lerini të piqen 4 deri në 6 minuta.
5.Pastaj transferojini në një pjatë.
6.Ndërkohë, kombinoni kosin, rozmarinën dhe lëngun e limes në një tas të vogël.
7.Lyeni fetat e bukës me përzierjen e kosit.
8.Gjysmën e njërës fetë shtrojeni me kërpudha, rukola, domate, qepë dhe piper të kuq.
9.Pastaj vendosni fetat e mbetura të bukës.
10.Shërbejeni menjëherë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment