1.Rrihni vezët me ujin, kripën dhe piperin në një tas.
2.Shkrini gjaplin në një tigan në nxehtësi mesatare dhe anojeni derisa të mbulohet e gjithë sipërfaqja.
3.Hidhni përzierjen e vezëve në tigan, në mënyrë që të sghpërndahet në të gjitha anmët njëtrajtësisht.
4.Anoni me kujdes tiganin që veza e pabërë të përhapet në sipërfaqen e nxehtë.
5.Kur të mos ketë më pjesë veze të lëngshme, hidhni mbushjen në njërën gjysmë të vezës dhe me një spatul druri ose suilikoni, palosni mbi të gjysmën tjetër.
6.Me kujdes vendoseni omletën në pjatë dhe shërbejeni menjëherë.
Përgatisni lyerjen: Në një enë rrihni vezët me salcën e kosit, kripën dhe piperin derisa të përftoni një masë homogjene. 🍳🥄 ㅤ Përgatisni lulelakrën: Priteni lulelakrën në feta të trasha, të paktën dy centimetra të gjera. 🥦🔪 ㅤ Lyejeni...
Këto panine janë fare të thjeshta për tu përgatitur dhe përveç shijes janë edhe të shëndetshme, një mënyrë e mirë për ti bërë fëmijët të konsumojnë spinaqin në mënyrë indirekte. – Spinaqin e fteskët bashkë me qumështin i kalojmë...
Vendosim tiganin të nxehet , shtojmë vaj ulliri , qepët, bathët, hudhrat, piperin , kripë pastaj hedhim miellin dhe e kaurdisim derisa të bëhet me ngjyrë të artë, në fund shtojmë domatet dhe kumbullat , i trazojmë për pak...
Komento