Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tigan kombinoni salcën marinara dhe kungullin e njomë.
Shtoni brenda merlucin me 1/4 lugë çaji kripë dhe piper.
Gatuajeni 7 minuta ose derisa merluci të marrë ngjyrë të errët.
Ndërkohë në një tenxhere ngrohni vajin e ullirit.
Shtoni hudhër dhe piper të kuq të grimcuar dhe gatuajeni 1 minutë, duke e trazuar.
Shtoni spinaqin dhe 1/8 lugë çaji kripë.
Gatuajeni 5 minuta ose derisa spinaqi të jetë zier, duke e trazuar herë pas here.
Hidheni në pjata ku doni ta shërbeni, spianqin poshtë ndërsa mërlucin lart me salcë.
Shërbejeni me panine gruri.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment