Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Në një tas të madh, kombinoni 14 përbërësit e parë. Mbulojini dhe lërini në ngrirje të paktën 8 orë.
2.Prisni bukën në mes duke e holluar me kujdes nga lart dhe poshtë, duke e lënë në formë guacke.
3.Lyejeni bukën me përzierjen e ullinjve të parapërgatitur dhe sipër shtroni sallamin, proshutën, mortadellën, djathin zviceran dhe provolone.
4.Shtoni sipër edhe pak nga përzierja e ullinjve dhe vendsoni sipër pjesën tjetër të bukës.
5.Mbështilleni fort dhe futeni në ftohje për të paktën 3 orë.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment