Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Përgatitni të gjitha perimet dhe proshutën në kubikë të vegjël.
Hidhni vajin e ullirit në tenxhere dhe më pas shtoni karotat, selinon dhe qepën.
Lërini të skuqen për 5-7 minuta deri sa të zbuten pak.
Sapo perimet të jenë të buta shtoni fasulet, proshutën, trumzën, dafinën, kripë dhe piper.
Përzijini mirë të gjithë përbërësit dhe mbylleni tenxheren me kapak.
Lërini të zihen për 45 minuta ose deri sa të jenë zier fasulet plotësisht.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment