Sugjerojmë:

Brusketa të shpejta me hudhra dhe djathë parmigiano

Brusketa të shpejta me hudhra dhe djathë parmigiano

Persona: 5
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 5 minuta

Ingredientët

  • 1 bukë e bardhë për brusketa
  • 1/3 filxhan me vaj ulliri ekstra të virgjër
  • 4 thelpi hudhra të grimcuara
  • 2 lugë gjelle majdanoz i freskët
  • Piper i zi
  • 4 lugë gjelle djathë parmigiano i grirë imët

Udhëzimet

1

E prisni bukën në 12 feta të vogla.

2

Në një tas të vogël përzieni vajin e ullirit, hudhrat dhe majdanozin.

3

I përzieni mirë derisa të krijoni një lloj salce.

4

Merrni një tavë dhe vendosni një letër kuzhine poshtë.

5

Radhisni fetat e bukës dhe me ndihmën e një furçeje filloni t’i lyeni me salcën që përgatitët.

6

Spërkateni secilën me djathë parmigiano dhe pak piper.

7

I fusni në furrë, 5 minuta në 200 gradë. Shijojini!

Lini një koment