Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Kushtojini vetëm 5 minuta kohë dhe dijeni se i keni bërë vetes një nder të madh!
Zieni rrepat, i qëroni dhe i kaloni në një blender.
Kullojeni tulin dhe lëngun e kaloni në një kanë.
Qëroni mollët, karotat dhe i merrni lëngun së bashku përmes një shtrydhëse frutash.
Veproni kështu edhe me selinonë.
Bashkoni lëngun e selinosë, mollëve, rrepave dhe karotës në kanë.
Tani shtoni lëngun e limeve dhe xhinxherin pluhur. E përzieni mirë dhe ruajeni në frigorifer për të paktën 30 minuta.
Mund ta konsumoni në mëngjes, drekë a darkë me pak akull nëpër gota.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment