Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Mund ta përdorni për ëmbëlsirat tuaja të preferuara, për mbushjen e brioshit ose për të lyer fetën e bukës.
Lani dhe pastroni mirë luleshtrydhet.
Mund t'i ndani përgjysmë ose t'i lini ashtu siç janë nëse nuk janë shumë të mëdha.
Në një tenxhere në zjarr mesatar shtoni sheqerin, luleshtrydhet dhe lëngun e limonit. I përzieni vazhdimisht me një lugë druri
I lini për gati 40 minuta dhe kur e shikoni që masa është trashur e fikni zjarrin.
Lëreni reçelin të ftohet për pak minuta.
Kalojeni masën nëpër kavanozat e sterilizuar dhe ruajini në vende të freskëta e të errëta. Reçeli me luleshtrydhe është gati!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment