1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike. 2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola. 3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton. 4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën! Ruaj Recetën
1.Lani mirë sallatën jeshile dhe e prisni hollë me ndihmën e një thike.
2.E kaloni në një tas. Sipër i shtoni arrat, fiqtë e thatë të prera në copa të vogla dhe djathin gorgonzola.
3.I shtoni vajin e ullirit dhe açeton.
4.I përzieni të gjitha bashkë dhe shijojeni sallatën!
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Komento