Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Peshku koc është fantastik për një supë, pasi ka shumë tul dhe na jep në fund një shije që mbahet mend gjatë!
Në një tenxhere me 1 litër ujë dhe pak kripë, zieni peshkun koc.
Në përfundim e lini mënjanë për t’u ftohur dhe më pas i merrni komplet tulin.
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat e grimcuara.
Shtoni me rradhë perimet e prera në kubik të vegjël.
I përzieni mirë dhe pas 3 minutash shtoni lëngun në të cilin zietë peshkun.
I lini perimet të zbuten për gati 25 minuta.
E fikni zjarrin dhe e bëni supën kremoze me blender.
Ndizeni sërish zjarrin dhe tani i shtoni tulin e peshkut koc.
Pas 5 minutash e fikni zjarrin dhe i shtoni në përfundim supës, lëngun e limonit dhe majdanozin e copëtuar.
Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment