Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Doni të përgatisni biskotat më të famshme për festën e Krishtlindjeve? Shefat e kuzhinës nga familja Mbretërore në Britani kanë kënaqësinë të ndajnë recetën me ju!
Receta e këtyre biskotave është e thjeshtë, me përbërës që mund të gjenden kudo dhe pa shumë kosto për xhepat tanë.
Pa miell dhe pa gjalpë (siç ne jemi mësuar zakonisht), por shija e mirë nuk i mungon!
Çfarë ju nevojitet:
Udhëzime mbi përgatitjen:
Nëse ju nevojitet një orientim më tepër, mund t’i hidhni një sy videos më poshtë, publikuar nga profili zyrtar i Familjes Mbretërore në Instagram.
View this post on InstagramA post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment