Herës tjetër që do të blesh mish, ki parasysh këto 4 sekrete!
Të zgjedhësh gjërat e lira nuk është ideja më e mirë kur vjen puna sidomos tek mishi. Kur bëhet fjalë për cilësinë e mishit, kushtojini vëmendje se për cilën pjesë të trupit të kafshës bëhet fjalë.
Sipas studimeve, mishi më i mirë vjen nga brinjët, pjesa e pasme dhe ijeve.
Kjo në fakt është pjesa më e kushtueshme e mishit, por njëkohësisht edhe pjesa që gatuhet më mirë, më shpejt dhe është më e lehtë për t’u konsumuar.
Kur blini mish, kini parasysh që të mos jetë shumë i thatë ose shumë i lëngshëm.
Aroma e mishit madje duhet të jetë pak acidike. Ngjyra duhet të jetë e fortë dhe mishi nuk duhet të jetë shumë i butë apo i fortë kur e prekni./neps.al
Stresi është një pjesë e pandashme e jetës së përditshme, por kur nuk menaxhohet siç duhet, mund të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Në këtë artikull, do të zbuloni disa mënyra praktike për të menaxhuar stresin...
Fryrja e stomakut është një problem i zakonshëm që prek shumë njerëz dhe shpesh lidhet me zakone të përditshme ushqimi apo mënyrën e jetesës. Nëse dëshironi të ndiheni më rehat dhe të përmirësoni tretjen tuaj, këto këshilla mund t’ju...
Gjumi cilësor është thelbësor për shëndetin fizik dhe mendor, por shumë prej nesh vuajnë nga mungesa e tij. Në këtë artikull, do të gjeni disa këshilla të thjeshta që mund t’i zbatoni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për...
Lini një koment