Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ta bësh vetë brumin e krepave është një kënaqësi më vete. Shtoji kësaj që mbushjen mund ta bësh me çfarë të duash sipas dëshirës dhe mundësisë. Shijojeni!
Në një enë bashkoni vezët, miellin, qumështin dhe pak kripë. I rrihni mirë me një tel elektrik. E lini për 30 minuta mënjanë.
Merrni një tigan që nuk ngjit, e lyeni me shumë pak vaj luledielli dhe pasi të jetë nxehur i shtoni një garuzhde nga brumi i krepave.
E rrotulloni tiganin në mënyrë që brumi të ketë formë të rregullt rrumbullake.
Pas kësaj e hiqni dhe e servirni në një pjatë. Mbushjen mund ta bëni të kripur ose të ëmbël sipas dëshirës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment