Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Jo vetëm për gjellë e sallatë. Me kungulleshkat mund të bësh edhe një kek të mirë të shijshëm!
Në një enë rrihni vezët dhe më pas shtoni vajin.
Më pas shtoni kosin, panën, kungullin, djathin e dhisë dhe djathin guda. I përzieni mirë.
Tani shtoni erëzat me radhë, majdanozin, koperin. I trazoni serish, gradualisht shtoni miellin dhe pluhurin pjekës.
Pasi keni formuar një masë homogjene, shtoni edhe farat e linit.
Vendoseni masën në një formë specifike, e niveloni mirë dhe e fusni në furrë të piqet për 45-40 minuta, në temperaturë 200 gradë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment