A di me bo fli ti?
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Sugjerojmë:
Plot ngjyra dhe shije të mirë. Kjo është receta e sallatës së ftohtë greke që do të pëlqehet nga të gjithë anëtarët e familjes suaj...
Si fillim zieni pastat në një tenxhere me ujë. I lini pak aldente. Më pas i hiqni dhe i kulloni.
I kaloni në një tas të madh. Në një enë veçmas bashkoni të gjithë përbërësit e salcës në një tas. I përzieni mirë.
Tek ena ku keni makaronat shtoni specat, qepën, domatet, djathin, ullinjtë, kripën dhe piperin.
I shtoni salcën dhe i përzieni mirë. Sallata e ftohtë greke është gati!
Përgatitja Fillojmë duke përzier miellin me kripën dhe ujin derisa të krijohet një brumë i lëngshëm, i ngjashëm me brumin për krepa. Në një tigan të madh (ose në tavën e fliut), hedhim pak brumë dhe e lëmë të...
Përgatitja Fillimisht, specat i pastrojmë dhe i heqim farat. Në një tigan, skuqim qepën dhe hudhrën me pak vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë mishin e grirë dhe e gatuajmë deri sa të marrë ngjyrë të artë. Shtojmë orizin...
Përgatitja Në një tigan të madh skuqim qepën dhe hudhrën me vaj ulliri derisa të zbuten. Shtojmë copat e mishit të viçit dhe i skuqim derisa të marrin një ngjyrë të artë. Më pas, shtojmë domatet e grira, specin...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment