Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Edhe të ëmbla, edhe të kripura, edhe pikante. Kjo recetë e Nepsit në fakt do ju bëjë të harroni që po hani thjesht kofsha pule. Zbulo më poshtë përse...
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Në një tas të vogël përzieni të gjithë përbërësit për salcën. E lini mënjanë.
Marinoni kofshat e pulës me kripë, piper dhe i fusni në furrë për 35 minuta, derisa të shikoni që lëkura e tyre është kafe e artë dhe krokante.
Nga fundi i nxirrni nga furra dhe i shtoni sipër salcën që përgatitët.
E lini edhe për 5-6 minuta të tjerë në furrë.
Shërbejeni të ngrohta duke i shtuar sipër farat e susamit dhe qepën e njomë. Ju bëftë mirë.
Shënim: Salca nuk duhet të prekë pulën e papjekur!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment