7 truke të shpejta që ju kursejnë kohën, paratë dhe stresin e shtëpisë

Kur pastrojmë shtëpinë, ne mund t’i bëjmë gjërat shumë më të lehta me vetëm një imagjinatë të vogël.  Një kub akulli mund t’ju ndihmojë të hiqni qafe njollat e dyllit dhe pasta e dhëmbëve mund t’ju shpëtojë nga ato gërvishtjet në mobiljet tuaja.

Ka gjithmonë një mënyrë më të lehtë për të ndihmuar rreth shtëpisë pa shumë stres (dhe madje edhe para) nëse thjesht i’a vini veshin.

Neps.al ju rendit më poshtë 7 truke vërtet interesante: 

-Uthulla e mollës dhe soda e bukës ju ndihmojnë të shpëtoni nga një tualet i bllokuar 

-Kur fëmijët vizatojnë në mure, përdorni një tharëse për të shkrirë bojën 

-Përdorni një aromatizues rrobash për tualetin tuaj. Do të ketë të njëjtin efekt! 

-Pastrojeni tapetin nga qimet me anë të një furçeje. Kështu ai do të duket si i ri! 

-Përdorni sodë buke, ujë dhe sapun të lëngshëm për t’u çliruar nga enët e pista

-Vendosni një fetë limoni për të shmangur ndryshkun 

-Recetat tuaja ose pazarin që do bëni mund ta shkruani në frigorifer. Kështu nuk do harroni se çfarë kishit ndërmend të blinit apo gatuanit. Sigurisht duke përdorur disa bojëra specifike që nuk e dëmtojnë frigoriferin tuaj. 

Lini një koment