E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Dielli dhe rritja e temperaturës pashmangshmërisht na bëjnë të na shkojë mendja tek pushimet verore në plazh… edhe pse është ende pakëz muaji prill. Megjithatë, shijen e detit mund ta gjejmë fare thjeshtë dhe në kryeqytet pasi Snapfood, të sjell në shtëpi, zyrë apo kudo ku je, pjatat më të shijshme me prodhime deti të restoranteve më të mirë të Tiranës. Mëposhtë do të gjeni sugjerimet tona dhe falë opsionit Kërko në Snapfood, mund të kërkosh menjëherë emrin e restorantit apo pjatës që dëshiron të porosisësh.
Rozafa Sea Food
Me emrin legjendar të restoranteve të peshkut nuk do të gaboni kurrë! Freskia është e padiskutueshme dhe miksi i tyre i zgarës është thjeshtë për të lëpirë gishtat.
Eden Breeze
Kemi vetëm një fjalë për ju: Krudo. Tek Eden Breeze kjo është kryefjala dhe mjeshtart e kuzhinës së tyre thjesht i qajnë. Porosisni një mix për t’i provuar të gjitha llojet dhe na falenderoni pastaj!
Fresh Catch
Të ka vajtur mendja për diҫka extra? Kallamarët e mbushur nuk do të të zhgënjejnë! Të gatuar në mënyrë të shkalqyer dhe të shoqëruar me një salcë të shijshme që mban me vete gjithë aromën e detit.
Juvenilja
Jo ekzaktësisht një restorant peshku, por prodhimet e tyre të detit përveҫse super të freksëta, vijnë të gatuara në mënyrë spektakolare dhe nuk duhet të lini pa provuar fileton e salmonit.
Fresh Squid
Do të provosh një risoto që do të duash ta porosisësh përjetësisht? Provo Risotto nero di sepia me fruta deti nga Fresh Squid dhe do të na kujtosh.
Shkarko aplikacionin: https://snapfood.al/download-app
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment