Sugjerojmë:

4 ëmbëlsirat e famshme që duhet të provosh këtë fundjavë!

Pavarësisht se shumë persona kanë dëshirë të gatuajnë disa prej nesh nuk e kanë me aq pasion dhe nuk shkëlqejnë në kuzhinë.

Kjo s’do të thotë se do të mbetemi pa ëmbëlsira, sepse mjafton të përqafojmë atë metodën tjetër: Të porositurit nga telefoni! Kush nuk do donte të shijonte disa ëmbëlsira të veçanta të përgatitura nga duart e profesionistëve?

SNAPFOOD ka disa sugjerime fantastike për ju:

Oazi i ëmbëlsisë

Një kombinim perfekt i çokollatës së zezë? Brownie me çokollatë. Goja lëng sapo e mendon! Imagjino pak ta provosh….

Momo

Merr një krep si ta dojë zemra dhe shijoje këtë fundjavë në maksimum

Bufe Tirana

Zgjidh soufle-n më të shijshme që ke provuar në kryeqytet

Mos të ka shkuar mendja për një tiramisu? Je në vendin e duhur.

Porosit ëmbëlsirën tënde të preferuar dhe SnapFood do ta sjellë atë pranë shtëpisë. Si të paguani? E lehtë fare, pagesa bëhet në dorëzim dhe në llogarinë tënde do të kthehen një sasi lekësh mbrapsht me Cashback

Si funksionon metoda Cashback?

Përqindja përcaktohet në varësi të nivelit që ti ndodhesh, duke qenë se ekzistojnë tre nivele.

Sa më besnik të jesh ndaj SNAPFOOD, aq më shumë shpërblehesh!

-Informacione për çdo nivel:

Niveli SILVER
Në këtë nivel, ju përfitoni 1% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.

Nëse kryeni 10 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin GOLD.

Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.

Niveli GOLD
Në këtë nivel, ju përfitoni 2% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.

Nëse kryeni 15 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin PLATINIUM.

Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.

Niveli PLATINIUM
Në këtë nivel, ju përfitoni 3% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.

Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.

Shijoje eksperiencën tënde me SNAPFOOD. Shkarko aplikacionin këtu https://snapfood.al/download-app

Lini një koment