Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Zieni vezët për rreth 10 min.
Pritini vezët për së gjati dhe hiqni të verdhat, duke bërë kujdes që të mos prishen të bardhat e vezëve.
Shtypini të verdhat dhe shtoni ajkën për kuzhinë, barërat aromatikë, majonezën, kripën, piperin dhe përziejini me një pirun.
Përdorni një lugë çaji për të mbushur të bardhat e vezëve.
Lajini gjethet e sallatës jeshile, thajini mirë dhe vendosini në mesin e një pjatance.
Zbukurojeni me fije specash të prerë së gjati.
Vendosni vezët në pjatë, duke rrethuar gjethet e sallatës dhe shtoni ndërmjet tyre degët e koperit.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment