1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin. 2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë. 3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët. 4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta. 7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule. 6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe […]
1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin.
2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë.
3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët.
4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta.
7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule.
6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe mishin e pulës.
E mbështillini vezën role, e ndani përgjysmë dhe shijojeni menjëherë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento