1.Merrni një tigan pak të thellë dhe i shtoni dy gota me ujë. 2.E lini ujin të ziejë mirë, shtoni uthullën e mollës dhe e përzieni mirë. 3.Thyeni vezën sipër ujit dhe e lini të përgatitet për 3-5 minuta. Kështu veproni për të katërta vezët. 4.Ndërkohë në një tas shtypni avokadon me një pirun, shtrydhni […]
1.Merrni një tigan pak të thellë dhe i shtoni dy gota me ujë.
2.E lini ujin të ziejë mirë, shtoni uthullën e mollës dhe e përzieni mirë.
3.Thyeni vezën sipër ujit dhe e lini të përgatitet për 3-5 minuta. Kështu veproni për të katërta vezët.
4.Ndërkohë në një tas shtypni avokadon me një pirun, shtrydhni lëngun e limonit, shtoni kripë e piper.
5.Ndani kuinoan në 4 tasa të vegjël.
6.Shtoni tek secila domate qershizë, avokadon e shtypur, vezën poshe, pak djathë të grirë dhe fetat e bacon.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento