Truku me lëvoren e arrës që do t’ju zhdukë përgjithmonë qimet

Qimet e padëshiruara janë një ndër armiqtë më të mëdhenj të femrave, sidomos kur u duhet të veshin funde apo fustane të shkurtër. Gjithmonë ekziston një zgjidhje dhe situatat e pakëndshme mund të kalohen me disa truke që jo të gjithë i dinë. Falë recetës që ne do t’iu përshkruajmë më poshtë ju do t’u thoni lamtumirë qimeve dhe do t’i flakni depliatorët e kushtueshëm që keni përdorur deri më sot.

Udhëzimet

1

Piqeni lëvoren e arrës në furrë dhe bluajeni.

2

Pluhurin e përfituar përziejeni me ujë derisa të marrë formën e brumit.

3

Kjo masë duhet të qëndrojë 15 orë në kushtet e ambientit.

4

Hidheni përmbajtjen e përgatitur në pjesën e trupit ku doni të eliminoni qimet përgjithmonë.

5

E lini të qëndrojë të paktën 30 minuta dhe pastaj lajeni.

6

Përsëriteni këtë veprim së paku 3 herë në ditë dhe do të arrini rezultatet e dëshiruara.

Lini një koment