Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Në një tas të madh, futni vezët, qumështin, kremin, sheqerin, kanellën, vaniljen dhe kripën.
Lyeni fetat e bukës në përzierjen e vezëve pastaj i rregulloni ato në një tigan pjekje.
Hidhni përzierjen shtesë të vezëve mbi bukë.
Mbulojeni dhe ftoheni, 2 orë.
Hidhni bajamet mbi tostin francez dhe piqini në furrë në 375 ° derisa majat e bukës kanë marrë ngjyrë të artë, rreth 35 minuta.
Shërbejini me sheqer pluhur dhe manaferra.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment