1.Gatuani tortelinit sipas instruksioneve në paketim.2.Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni hudhrat, miellin, qepën dhe i përzieni për 1 minutë.3.Gjatë përzierjes shtoni panën, qumështin derisa të formohet një masë kremoze.4.Shtoni domatet, spinaqin e copëtuar dhe të larë, borzilokun, rigonin dhe djathin parmigiano.5.Shtoni kripë dhe piper për shije. Sapo të keni formuar një masë kremoze […]
1.Gatuani tortelinit sipas instruksioneve në paketim. 2.Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni hudhrat, miellin, qepën dhe i përzieni për 1 minutë. 3.Gjatë përzierjes shtoni panën, qumështin derisa të formohet një masë kremoze. 4.Shtoni domatet, spinaqin e copëtuar dhe të larë, borzilokun, rigonin dhe djathin parmigiano. 5.Shtoni kripë dhe piper për shije. Sapo të keni formuar një masë kremoze dhe homogjene shtoni tortelinit. 6.I përzieni mirë të gjitha bashkë. Nëse duhet pak më shumë qumësht mund t’ia shtoni. 7.E shërbeni të ngrohtë nëpër pjata duke i shtuar sipër pak djathë parmigiano. Ju bëftë mirë!
1. Përgatitja e shurupit Shurupi është baza që jep ëmbëlsinë e hallvës. Në një tenxhere, shtoni ujin dhe sheqerin. Vendoseni në zjarr mesatar dhe përziejeni derisa sheqeri të tretet plotësisht. Kur të fillojë të vlojë, ulni zjarrin dhe lëreni...
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Komento