1.Gatuani tortelinit sipas instruksioneve në paketim.2.Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni hudhrat, miellin, qepën dhe i përzieni për 1 minutë.3.Gjatë përzierjes shtoni panën, qumështin derisa të formohet një masë kremoze.4.Shtoni domatet, spinaqin e copëtuar dhe të larë, borzilokun, rigonin dhe djathin parmigiano.5.Shtoni kripë dhe piper për shije. Sapo të keni formuar një masë kremoze […]
1.Gatuani tortelinit sipas instruksioneve në paketim. 2.Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni hudhrat, miellin, qepën dhe i përzieni për 1 minutë. 3.Gjatë përzierjes shtoni panën, qumështin derisa të formohet një masë kremoze. 4.Shtoni domatet, spinaqin e copëtuar dhe të larë, borzilokun, rigonin dhe djathin parmigiano. 5.Shtoni kripë dhe piper për shije. Sapo të keni formuar një masë kremoze dhe homogjene shtoni tortelinit. 6.I përzieni mirë të gjitha bashkë. Nëse duhet pak më shumë qumësht mund t’ia shtoni. 7.E shërbeni të ngrohtë nëpër pjata duke i shtuar sipër pak djathë parmigiano. Ju bëftë mirë!
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Komento