1.Lyeni mishin e pulës me miell. Në një tigan me pak vaj dhe në nxehtësi mesatare, skuqni gjoksin e pulës nga të dyja anët për 5-6 minuta. 2.I shtoni sipër lëng limoni. I mbuloni me letër alumini dhe i lini mënjanë në një tas. 3.Në të njëjtin tigan shtoni kërpudhat, hudhrat dhe gjalpin. I përzieni […]
1.Lyeni mishin e pulës me miell. Në një tigan me pak vaj dhe në nxehtësi mesatare, skuqni gjoksin e pulës nga të dyja anët për 5-6 minuta.
2.I shtoni sipër lëng limoni. I mbuloni me letër alumini dhe i lini mënjanë në një tas.
3.Në të njëjtin tigan shtoni kërpudhat, hudhrat dhe gjalpin. I përzieni për 3-4 minuta.
4.Shtoni panën, ujin, erëzat dhe i vendosni kapakun sa të marrë një valë. Masa duhet të trashet pak.
5.Tani i shtoni copat e pulës në të gjithë sipërfaqen e tavës dhe djathin parmigiano.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento