Sallatë salmoni me salcë susami
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
Sugjerojmë:
Në një blender bashkoni miellin dhe gjalpin e ftohtë. I përzieni për disa sekonda derisa masa të thërrmohet. Shtoni kripë, ujë dhe trazojeni sërish.
Kur masa të jetë lidhur e mbështillni me një qese kuzhine dhe e fusni në frigorifer për 30 minuta.
Në një tigan me pak vaj skuqni qepën dhe më pas bizelet. Ndërkohë një enë rrihni vezët, shtoni djathin e bardhë, kremin e kosit dhe djathin parmixhano.
Merrni një tavë të vogël rrumbullake, hapni petën me kujdes. Shtoni bizelet dhe më pas mbushjen që përgatitët.
E fusni në furrë për 25 minuta në temperaturë 180 gradë. Ju bëftë mirë!
HAPI 1Ziejini patatet dhe fasulet me avull, në një kosh të vendosur mbi një tigan me ujë të vluar për 8 minuta. Vendosini sipër filetot e salmonit dhe ziejini me avull edhe për 6-8 minuta të tjera, ose derisa...
1.Merrni copat e bukës dhe në copën e poshtme vendosni majonezë, sallatë dhe proshutë. 2.Shtoni fetat e djathit dhe sipër vendosni pjesën tjetër të bukës. 3.Nëse dëshironi të shtoni më shumë majonezë ose mustardë hidheni tek pjesa e sipërme...
1.Si fillim ndani brokolin dhe lulelakrën në copa të vogla. I lani mirë dhe i vendosni për t’i zierë në një tenxhere me ujë dhe kripë. 2.I kaloni në një enë të madhe dhe i grini sipër qepën e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment