Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Në një tigan mbi nxehtësi mesatare ngrohni vajin.
Shtoni qepët dhe lereni të skuqen për rreth 5 minuta.
Shtoni mishin e viçit dhe erëzat taco.
Pastaj shtoni kripë dhe piper dhe lereni të skuqet deri sa mishi i viçit nuk është më rozë, rreth 6 minuta.
Hiqeni nga yndyra dhe vendoseni mënjanë.
Më pas ndani domatet në gjashtë copa duke qenë të kujdesshëm që të mos e prisni plotësisht .
Hapni me kujdes copat e prera dhe brenda fusni mishin e skuqur.
Sipër shtoni djathin, kremin e kosit dhe sallatën jeshile.
Pjata juaj do të jetë gati për t'u shërbyer.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment