Sugjerojmë:

Suxhuk me waffles, erëza dhe pana

Ingredientët

  • 1 enë me suxhuk derri
  • 1-1 / 2 lugë çaji sherbelë
  • 1/4 lugë çaji farë kopre
  • 5 waffles të ngrira, të prera në copa të vogla
  • 4 vezë të mëdha
  • 2/3 filxhan krem
  • 2 lugë shurup panje
  • 1/8 lugë çaji kripë
  • 1/8 lugë çaji piper
  • 1 filxhan djathë të copëtuar çedar
  • Shurup shtesë panje

Udhëzimet

1

Vendosni një tenxhere me presion në zjarr dhe piqni suxhukun në nxehtësi mesatare.

2

Shtoni sherbelën dhe koprën dhe vendosni waffles në një tavë pjekje dhe sipër hidhni salçiçet.

3

Fshini mirë tenxheren dhe hidhni brenda 1 filxhan ujë.

4

Në një tas, përzieni vezë, kremin, shuruin dhe erëzat.

5

Hidheni përzierjen mbi suxhuk dhe waffles.

6

Shtoni djathin dhe mbuloni pjatën e pjekjes me fletë metalike.

7

Pasi ta keni mbyllur me kapak lerini të piqen për 20 minuta.

8

Kur mbaroni gatimin, lejoni që presioni të lirohet natyrshëm për 5 minuta dhe pastaj të lirojë me shpejtësi çdo presion të mbetur sipas udhëzimeve të prodhuesit.

9

Shërbejeni me shurup shtesë panje.

Lini një koment