1.Gatuani quinoa sipas udhëzimeve të paketimit.
2.Në tigan ngrohni gjalpin dhe vajin.
3.Shtoni specat, hudhrat dhe farat e koprës.
4.Gatuajeni 4 – 6 minuta, ose derisa perimet të fillojnë të zbuten, duke i trazuar herë pas here.
5.Shtoni domatet dhe lëngun e pulës/perimeve.
6.Ziejeni 15 minuta, duke e trazuar herë pas here.
7.Pasi është zier kalojeni në blendër të bëhet pure.
8.Në një tas të mesëm kombinoni quinoa të gatuara, specat, qepën dhe specin e kuq.
9.Hidheni supën në krye të quinoas dhe sherbejeni.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment