1.Gatuani quinoa sipas udhëzimeve të paketimit.
2.Në tigan ngrohni gjalpin dhe vajin.
3.Shtoni specat, hudhrat dhe farat e koprës.
4.Gatuajeni 4 – 6 minuta, ose derisa perimet të fillojnë të zbuten, duke i trazuar herë pas here.
5.Shtoni domatet dhe lëngun e pulës/perimeve.
6.Ziejeni 15 minuta, duke e trazuar herë pas here.
7.Pasi është zier kalojeni në blendër të bëhet pure.
8.Në një tas të mesëm kombinoni quinoa të gatuara, specat, qepën dhe specin e kuq.
9.Hidheni supën në krye të quinoas dhe sherbejeni.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment