1.Gatuani quinoa sipas udhëzimeve të paketimit.
2.Në tigan ngrohni gjalpin dhe vajin.
3.Shtoni specat, hudhrat dhe farat e koprës.
4.Gatuajeni 4 – 6 minuta, ose derisa perimet të fillojnë të zbuten, duke i trazuar herë pas here.
5.Shtoni domatet dhe lëngun e pulës/perimeve.
6.Ziejeni 15 minuta, duke e trazuar herë pas here.
7.Pasi është zier kalojeni në blendër të bëhet pure.
8.Në një tas të mesëm kombinoni quinoa të gatuara, specat, qepën dhe specin e kuq.
9.Hidheni supën në krye të quinoas dhe sherbejeni.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment