1.Gatuani quinoa sipas udhëzimeve të paketimit.
2.Në tigan ngrohni gjalpin dhe vajin.
3.Shtoni specat, hudhrat dhe farat e koprës.
4.Gatuajeni 4 – 6 minuta, ose derisa perimet të fillojnë të zbuten, duke i trazuar herë pas here.
5.Shtoni domatet dhe lëngun e pulës/perimeve.
6.Ziejeni 15 minuta, duke e trazuar herë pas here.
7.Pasi është zier kalojeni në blendër të bëhet pure.
8.Në një tas të mesëm kombinoni quinoa të gatuara, specat, qepën dhe specin e kuq.
9.Hidheni supën në krye të quinoas dhe sherbejeni.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Lini një koment