Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Hidhni pak vaj ulliri në një tenxhere mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni mishin e pulës të marinuar me kripë dhe piper.
Kthejeni pulën në të dy anët deri sa të gatuhet plotësisht dhe lereni menjane.
Shtoni karrota, selino, qepë dhe hudhra në tenxhere dhe gatuajini.
Shtoni 1/2 lugë çaji piper të zi.
Ulni nxehtësinë dhe gatuani perimet në zjarr të ngadaltë.
Ndajeni mishin në copa shumë të vogla, pastaj shtoni ato në tenxhere.
Shto supë, kubet e koncentratit, 2 gota ujë dhe ngrini nxehtësinë që të vlojë.
Ziejeni për 10 minuta, fikeni furrën dhe shtoni noodles.
Lerini të ziejnë 10 minuta dhe spërkatini me majdanoz para se ta shërbeni.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment