Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Hidhni pak vaj ulliri në një tenxhere mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni mishin e pulës të marinuar me kripë dhe piper.
Kthejeni pulën në të dy anët deri sa të gatuhet plotësisht dhe lereni menjane.
Shtoni karrota, selino, qepë dhe hudhra në tenxhere dhe gatuajini.
Shtoni 1/2 lugë çaji piper të zi.
Ulni nxehtësinë dhe gatuani perimet në zjarr të ngadaltë.
Ndajeni mishin në copa shumë të vogla, pastaj shtoni ato në tenxhere.
Shto supë, kubet e koncentratit, 2 gota ujë dhe ngrini nxehtësinë që të vlojë.
Ziejeni për 10 minuta, fikeni furrën dhe shtoni noodles.
Lerini të ziejnë 10 minuta dhe spërkatini me majdanoz para se ta shërbeni.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment