Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere të madhe në ngrohje mesatare vini vajin për ngrohje.
Shtoni qepë dhe gatuajeni deri sa të zbutet, rreth 5 minuta.
Shtoni salçiçet e pulës dhe gatuajini deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë.
Shtoni domatet e copëtuara, supën dhe piperin e kuq dhe shtoni kripë dhe piper.
Vini një tenxhere me ujë në zjarr dhe shtoni tortellinit të zihen.
Ulni nxehtësinë në të ulët dhe ziejini derisa tortellinit të gatuhen 18-20 minuta.
Shtoni fasulet e bardha dhe spinaq dhe gatuajini derisa spinaqi të jetë zbutur, rreth 4-5 minuta më shumë.
Shërbejini me djathë parmixhano.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment