1.Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare ngrohni vajin rreth 2 minuta, pastaj shtoni qepën, hudhrat dhe karrotat dhe hiqini për 5 minuta ose derisa perimet të zbuten.
2.Hidhni supën e pulës, rrisni nxehtësinë në të lartë dhe lereni të ziejë.
3.Shtoni bizelet, tortellini, dhe misrin dhe gatuajini për 12 minuta ose sipas udhëzimeve të paketës për tortellini.
4.Hiqni supën nga nxehtësia dhe shtoni spinaqin, duke e përzier.
5.Për ta shërbyer,hidhni supën me tortellini dhe sipër shtoni djathë parmixhano.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment