Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Gatuani suxhukun italian dhe piperin e kuq në një tigan mbi nxehtësinë mesatare për 10 deri në 15 minuta.
Lereni të thahet dhe vendoseni mënjanë.
Gatuani proshutën në të njëjtin tigan mbi ngrohje të mesme për rreth 10 minuta.
Thajeni dhe shtoni brenda në qepë dhe hudhër.
Gatuajini deri sa qepët të zbuten, rreth 5 minuta.
Hidhni supën e pulës në tenxhere bashkë me përzierjen e proshutës me qepë dhe lerini të zihen në ngrohje të lartë.
Shtoni patatet dhe lerini të zihen rreth 20 minuta.
Ulni nxehtësinë dhe shtoni pana me suxhukun e gatuar.
Miksoni spinaqin në supë para se të shërbeni.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment