Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Gatuani suxhukun italian dhe piperin e kuq në një tigan mbi nxehtësinë mesatare për 10 deri në 15 minuta.
Lereni të thahet dhe vendoseni mënjanë.
Gatuani proshutën në të njëjtin tigan mbi ngrohje të mesme për rreth 10 minuta.
Thajeni dhe shtoni brenda në qepë dhe hudhër.
Gatuajini deri sa qepët të zbuten, rreth 5 minuta.
Hidhni supën e pulës në tenxhere bashkë me përzierjen e proshutës me qepë dhe lerini të zihen në ngrohje të lartë.
Shtoni patatet dhe lerini të zihen rreth 20 minuta.
Ulni nxehtësinë dhe shtoni pana me suxhukun e gatuar.
Miksoni spinaqin në supë para se të shërbeni.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment