Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Qëroni patatet dhe i prisni në kubik me madhësi mesatare.
2.Në një tenxhere bashkoni patatet, preshin dhe lëngun e pulës. I përzieni dhe i lini të marrin një valë për gati 30 minuta.
3.Më pas e fikni zjarrin dhe sipër i kaloni një blender dore për ta bërë supën kremoze.
4.E rregulloni shijen me kripë dhe piper.
5.Ndërkohë në një tigan me pak vaj skuqni karkalecat me hudhrat, kripë dhe piper.
6.I përzieni për 2-3 minuta.
7.Shërbejeni supën e ngrohtë nëpër pjata duke i vendosur karkalecat sipër dhe misrat.
8.Servireni me pak borzilok të freskët dhe lëng lime. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment